Suc de Aronia și Sfeclă Roșie 100% Natural și Ecologic la 3L

06935
12000 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 12 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

ProducătorAronia Charlottenburg Cod bare5942330005926
 • Recenzii
Suc de Aronia și Sfeclă Roșie 100% Natural și Ecologic la 3L, Aronia Charlottenburg (5942330005926)

Suc din fructe de Aronia și Sfeclă Roșie 100% natural și ecologic, cu beneficii dovedite pentru sânge, inimă și imunitate.

* Conține doar Aronia și Sfeclă Roșie, crescute în regim ecologic.
* Realizat prin presare la rece, pentru a păstra intacte toate beneficiile pentru sănătate.
* Benefic împotriva cancerului, anemiei și inflamațiilor.
* Conține o doză bogată de vitamine, minerale și antioxidanți.
* Fără aditivi, conservanți, arome, zahăr adăugat sau coloranți.
* Produs vegan, fără lactoză sau gluten.
* Ambalat într-o cutie de 3 litri, care păstrează intacte proprietățile Aroniei și Sfeclei Roșii.
* Supliment alimentar notificat de S.N.P.M.A.P.S.

BENEFICII

 • Mulți doctori au ajuns să recomande fructele de Aronia datorită capacității lor de a regla glicemia și de a stimula producția de insulină în corp. La ora actuală, studiile arată că acest fruct-minune poate regla nivelul de zahăr din sânge și poate chiar preveni apariția diabetului în cazul persoanelor predispuse la această afecțiune. Toate aceste beneficii se datorează antocianinelor din Aronia — antioxidanți puternici cu numeroase beneficii pentru sănătate. Aronia este în topul fructelor cu cei mai mulți antioxidanți din lume, fiind astfel un real ajutor pentru orice diabetic.
 • Beneficiile Sfeclei roșii pentru sânge sunt cunoscute încă de pe vremea bunicilor noștri. Consumul sfeclei purifică sângele, previne formarea cheagurilor și împiedică depunerea colesterolului pe pereții vaselor de sânge. Totodată, studiile arată că această plantă sănătoasă menține buna funcționare a întregului sistem sanguin, asigurând o circulație optimă.
 • Aronia și Sfecla Roșie fac minuni pentru inimă. Conform studiilor, consumul lor regulat scade tensiunea arterială, diminuează colesterolul rău (LDL) și protejează vasele de sânge. Pe lângă asta, studiile arată că Aronia și Sfecla roșie scad nivelul trigliceridelor și contribuie la buna funcționare a miocardului (țesutul muscular al inimii). Datorită acestor efecte, ambele contribuie la prevenirea bolilor de inimă, accidentelor vasculare cerebrale, infarctului și insuficienței cardiace. Când vine vorba de sănătatea inimii și a întregului sistem cardiovascular, Aronia și Sfecla roșie sunt 2 dintre cele mai sănătoase alimente pe care le poți consuma.
 • Un consum regulat de Aronia și Sfeclă roșie poate reduce și riscul de cancer, conform studiilor medicale. În cazul Sfeclei roșii, acest efect pozitiv se datorează betaninei — substanța care dă culoarea și care poate, totodată, reduce diviziunea și dezvoltarea celulelor tumorale. Betanina are un puternic rol antioxidant, reușind să încetinească progresia tumorilor și chiar să contribuie la prevenția lor. Aronia are beneficii la rândul ei, conținând o doză uriașă de antioxidanți cu rol esențial și în prevenția cancerului. Datorită lor, mai multe studii au confirmat că Aronia reduce riscul de apariție a cancerului la sâni, plămâni, ovare, pancreas, piele și colon. Pe lângă asta, micile fructe întăresc organismul și când trece prin chimioterapie, oferindu-i vitaminele și mineralele de care are mare nevoie. Drept rezultat, organismul se reface mai rapid și mai puternic. Datorită acestor descoperiri, doctorii susțin că atât Aronia, cât și Sfecla roșie pot completa foarte bine tratamentele clasice împotriva cancerului. Te poți gândi la ele ca la un extra-ajutor, care fac o echipă numai bună pentru a preveni această boală gravă.
 • Știai că Aronia și Sfecla Roșie au beneficii pentru creier? Sfecla Roșie stimulează fluxul sanguin și aportul de oxigen la nivel de creier, având nitrați cu efect dilatator asupra vaselor de sânge. Drept urmare, Sfecla roșie menține creierul ager chiar și la vârste înaintate, îmbunătățind memoria și capacitatea de a lua decizii. La rândul ei, Aronia contribuie la prevenirea bolilor care afectează neuronii din creier, precum Parkinson, Alzheimer sau maladia Huntington. Aceste beneficii se datorează antioxidanților puternici din fruct, care blochează declinul cognitiv asociat vârstei înaintate și împiedică chiar și deteriorarea ADN-ului.
 • Aronia și Sfecla roșie sunt un adevărat cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Împreună, asigură o imunitate de fier și ajută organismul să lupte împotriva gripei, răcelilor și virozelor respiratorii. Mai multe studii au demonstrat că Aronia poate opri chiar și reproducerea virusului gripal. Fructele conțin acid elagic și miricetină — 2 micronutrienți cu proprietăți antioxidante care îndepărtează toxinele din corp şi îl protejează de radicalii liberi. Prin intermediul lor, Aronia apără organismul de virusuri respiratorii și scade riscul de infectare. Adițional, Sfecla roșie stimulează globulele albe din sânge, crește numărul de anticorpi și ajută la prevenirea infecțiilor. Astfel, aceasta acționează ca un scut pentru sistemul imunitar, protejându-l pe cale naturală.
 • Oboseală. Energie scăzută. Dureri de cap. Lipsa poftei de mâncare. Cu anemia feriprivă nu-i de joacă. Din fericire, studiile arată că Aronia și Sfecla Roșie sunt un remediu natural împotriva ei, datorită dozei lor bogate de fier, magneziu, vitamina C și B6. Toate funcționează împreună pentru a stimula procesul de formare a globulelor roșii, ținând anemia la distanță.
 • Dacă vrei să ai energie cât e ziua de lungă, ai nevoie de multe vitamine și minerale esențiale pentru organism. Le găsești pe multe dintre ele în fructele de Aronia și Sfeclă Roșie, gata să-ți încarce bateriile în fiecare dimineață. Vitaminele și mineralele oferă un boost întregului organism și alungă oboseala fizică + cea mentală. Drept urmare, și Aronia, și Sfecla roșie acționează ca un energizant natural, crescându-ți doza zilnică de energie.
 • Fructele de Aronia nu au grijă doar de corp, ci și de minte. Mai multe studii le-au demonstrat capacitatea de a combate stresul, anxietatea și depresia, reușind să le diminueze simptomele negative. Unele studii au comparat eficiența fructelor cu medicamentele prescrise pentru reducerea anxietății, obținând rezultate excelente pentru anumite categorii de oameni. La rândul ei, Sfecla roșie conține triptofan + betanină — 2 substanțe care relaxează mintea și oferă o stare de bine. Betanina se află în compoziția multor tratamente antidepresive, datorită efectului său de calmare și capacității sale de a liniști mintea. Astfel, printr-un consum regulat de Aronia și Sfeclă roșie, starea ta de spirit se poate îmbunătăți considerabil.
 • Studiile arată că Sfecla roșie are puternice proprietăți antiinflamatorii, reușind astfel să scadă riscul unor boli grave precum Alzheimer, Parkinson, demență sau diabet. Aceste beneficii se datorează betaninei — un pigment cu beneficii antiinflamatorii, regăsit în cantități bogate în Sfecla roșie. Datorită lui, consumul de sfeclă reduce inflamația din corp și contribuie la prevenția multor boli grave. În același timp, Aronia este un agent antiinflamator foarte puternic, oprind procesul de inflamație care poate duce la apariția unor afecțiuni grave precum bolile cardiovasculare și diabetul.
 • Mai multe studii au demonstrat beneficiile Sfeclei Roșii și pentru sportivi. Conform celor descoperite, Sfecla crește rezistența fizică, contribuie la dezvoltarea țesutului muscular și oferă corpului mai multă energie. Aceste beneficii se datorează capacității Sfeclei de a stimula circulația sanguină, ajutând astfel și la oxigenarea celulelor. În plus, ea ajută inima și plămânii să funcționeze mai bine în timpul exercițiilor fizice, îmbunătățind astfel performanțele sportive. Aronia vine la rândul ei cu o serie de beneficii pentru oamenii cu un stil de viață activ. Conform celor descoperite, micile super-fructe scad febra musculară și cresc performanța la sală. Astfel, atât Aronia, cât și Sfecla Roșie, sunt recomandate oamenilor cu un stil de viață activ.

Suc din Sfeclă Roșie 100% natural și ecologic, cu numeroase beneficii pentru întregul organism.

*Realizat doar din sfecle roșii, crescute în regim ecologic.
*Bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți.
*Fără aditivi, conservanți, arome, zahăr adăugat sau coloranți.
*Produs vegan, fără lactoză sau gluten.
*Ambalat într-o cutie de 3 litri, care păstrează intacte toate proprietățile sfeclei roșii.
*Supliment alimentar notificat de S.N.P.M.A.P.S.

Tot ce-i mai bun din Aronia și Sfeclă Roșie într-un suc 100% natural, pur și ecologic

Aronia + Sfeclă Roșie = Sănătate Curată.

Iar acum ai parte de ambele în acest suc inedit, care îmbină cu succes unul dintre cele mai sănătoase fructe de pe Pământ cu una dintre cele mai sănătoase legume.

Amândouă sunt foarte bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, având beneficii dovedite științific pentru sânge, inimă, creier și imunitate. Totodată, studiile arată că sunt benefice împotriva diabetului, cancerului, anemiei și inflamațiilor.

Dacă vrei să te bucuri de toate aceste proprietăți, te invităm să încerci Sucul de Aronia și Sfeclă Roșie la 3 litri.

Este un suc 100% natural, pur și ecologic, fiind realizat prin presare la rece pentru a păstra intacte proprietățile Aroniei și a Sfeclei Roșii.

De aceea îl ambalăm într-o cutie specială, la 3 litri, prevăzută cu robinet cu închidere ermetică, asigurându-ne astfel că lichidul nu intră în contact cu aerul.

Sucul NU conține aditivi, conservanți, zahăr adăugat, apă sau coloranți — ci doar fructe de Aronia și Sfeclă Roșie, crescute în regim ecologic la cele mai înalte standarde.

Bea 150ml în fiecare zi — doza recomandată de specialiști — și descoperă mixul unic dintre Aronia și Sfeclă Roșie!


O COMBINAȚIE INEDITĂ ÎNTRE UN FRUCT ȘI O LEGUMĂ MINUNE

Sucul nostru de Aronia și Sfeclă Roșie se distinge printr-o puritate și o concentrație rar întâlnite.

Conține doar Aronia + Sfeclă Roșie și nimic în plus — exact cum le-a lăsat Mama Natură.
– Este realizat din fructe și legume crescute în regim ecologic respectând cele mai riguroase standarde.
Îl obținem prin presare la rece, păstrând astfel intact conținutul bogat în vitamine, minerale și antioxidanți din cele 2 alimente sănătoase.
Vine la cutie de 3L prevăzută cu robinet cu închidere ermetică, pentru a proteja lichidul din interior.

Astfel, ai parte de tot ce-i mai buni din Aronia și din Sfeclă Roșie într-un suc 100% natural, pur și ecologic.

Dă-i o șansă și bucură-te de beneficiile sale minune!

Informații nutriționale
Valori nutriționale medii / 100 ml
Valoare energetică 50 kJ / 212 kcal
Proteine 0,5 g
Glucide 12,5 g din care zaharuri naturale: 4,34 g
Grăsimi < 0,1 g
Grăsimi saturate < 0,1 g
Fibre < 0,5 g
Sare < 0,05 g
* Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime.
Ingrediente

70% suc pur & ecologic din fructe de Aronia
30% suc pur & ecologic din Sfeclă Roșie

Sucul de aronia și sfleclă conține:
 • Vitamina A
 • Vitamin C
 • Complexul de Vitamine B
 • Vitamina E
 • Vitamina K
 • Vitamina P
 • Vitamina Q
 • Quercetin
 • Potasiu
 • Calciu
 • Fier
 • Magneziu
 • Mangan
 • Zinc
 • Fosfor
 • Iod
 • Sulf
 • Antocianine
 • Flavonoide
 • Proantocianidine
 • Acizi fenolici
 • Folați
 • Carotenoizi
 • Betacianine
 • Betanină
 • Luteină
 • Zeaxantină

Mod de administrare

Pentru a te bucura la maxim de toate proprietățile Aroniei și Sfeclei Roșii, îți recomandăm să bei 150ml de suc în fiecare zi. Poți consuma sucul simplu, diluat sau îndulcit.

În plus, ține cont că:

 • Nu este indicat să bei sucul pe stomacul gol, ci doar după ce mănânci.
 • Nu trebuie să depășești doza zilnică recomandată.
 • Pentru ca organismul tău să asimileze cantitatea bogată de vitamine, minerale și antioxidanți din Aronia & Sfeclă Roșie, îți recomandăm să bei sucul zilnic minim 3-6 luni.
 • Îți recomandăm să agiți cutia înainte de consum.
 • Poți consuma sucul alături de alte produse Aronia Charlottenburg, fără grijă.

Păstrare și valabilitate

Păstrează cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Odată ce deschizi cutia, ține sucul la frigider și consumă-l în maxim 30 de zile.

Contraindicații

Sucul de Aronia și Sfeclă Roșie este 100% natural și nu are contraindicații.

Cu toate acestea, nu recomandăm consumul lui dacă ești alergic la oricare dintre ingredientele sale.

Totodată, recomandăm femeilor însărcinate și mămicilor care alăptează să consulte medicul înainte de consum.

Te-ar putea interesa...
00281
4050 Lei
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: ProNatura Medica
Cod bare: 6420488012557
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Dacia Plant
Cod bare: 6421930323306
06941
2490 Lei
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Hypericum Impex
Cod bare: 6422572012931
06934
7500 Lei
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Aronia Charlottenburg
Cod bare: 5942330005469
06892
8500 Lei
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Moldavian Greenhouses
Cod bare: 048544245709
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Dacia Plant
Cod bare: 6426060410179
 • Populare
 • Produse din Promoții/Discounturi
 • Cele mai noi