Tinctura de Soc 50ml

04006
1370 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Utilizată cu succes în constipații, nevralgii (sciatice, intercostale), reumatism, gripă, rinită, cistite, afecțiuni renale, acumulare de apă la inimă, plămâni sau articulații, arsuri, erizipel, abcese furuncule, contuzii, hemoroizi.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572003212
Tinctura de Soc 50ml, Hypericum Impex (6422572003212)

Tinctura de Soc are un rol adjuvant in afectiuni metabolice si de nutritie

Tinctura de Soc este un excelent diuretic, laxativ și expectorant. Acesta ajută la menținerea sănătății tractului urinar și a celui respirator ;contribuie la menținerea sănătății sistemului renal, prin reducerea inflamației și favorizarea eliminării excesului de apă și acid uric. Similar, acesta susține buna funcționare a sistemului respirator prin calmarea iritațiilor de la acest nivel și stimularea expectorării. În plus, compușii activi (de ex.: taninuri, polifenoli, glicozide, saponozide, mucilagii) , contribuie și la detoxifierea organismului, au un efect antiseptic, laxativ și sudorific.

Pe scurt, printre virtuțile Tincturii de Soc se numără acțiunea: diuretică, depurativă, diaforetică, antiinflamatoare, astringentă, antiseptică, laxativă și imunomodulatoare.

Tinctura de Soc – Ingrediente:
  • fructe de Soc (Sambucus nigrum);
  • alcool etilic din cereale 38% vol.;
  • apă demineralizată.
Proprietăți:

Vitaminizantă, mineralizantă, antiseptică, antinevralgică, laxativă, diuretică, galactogogă, emolientă.

Recomandări:

Adjuvant în constipații, nevralgii (sciatice, intercostale), reumatism, gripă, rinită, cistite, afecțiuni renale, acumulare de apă la inimă, plămâni sau articulații, arsuri, erizipel, abcese furuncule, contuzii, hemoroizi.

Mod de utilizare:

Utilizare Interna: câte 10-20 de picături Tinctura de Soc de 1-3 ori pe zi, dizolvate în Ceai de Soc sau apă sau la recomandarea specialistului.

Cura cu Tinctura de Soc dureaza 6 săptămâni.

Se poate asocia cu succes și cu: Hyper-uro-renal, Hyper Dep-diu, Merișor capsule, Siropul de Soc sau cu Oțetul de Mere cu Soc de la Hypericum.

Precauţii:
  • A nu se depăşi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
Mod de păstrare:

Tinctura de Soc se pastreaza la loc răcoros, aerisit si lipsit de lumina directă a soarelui, la o temperatură de maximum 25°C.

Aviz de notificare IBA, nr: 3608/2009

  • Cele mai noi
  • Populare