ULEI DE NUCA 100ML
- Recenzii
Nici o postare găsită
Uleiul de nucă este cunoscut de multă vreme ca fiind benefic pentru sănătate.În anul 1931 cercetătorii au descoperit că nucile au un important conţinut de vitamina C.
Uleiul de nucă este bogat vitaminele B1, B2, şi B3, vitamina E şi niacina. De asemenea este bogat în acizii graşi omega 3.
Un ulei de nucă de calitate vă avea gust plăcut de nucă. După deschiderea recipientului, uleiul de nuci trebuie menţinut într-un loc răcoros, la întuneric.
Antioxidanţii prezenţi în uleiul de nucă au un rol important în eliminarea toxinelor şi a diverselor substanţe nocive din organism, care sunt indirect sau direct răspunzătoare de dezvoltarea mai multor tipuri de cancer. Acidul elagic împiedică multiplicarea şi dezvoltarea celulelor canceroase.
Recomandari
- Ulei nuca 250ml - CARMITA CLASSIC
- curele de protecţie a aparatului cardio-vascular
- hipercolesterolemie ( o cura de 8-10 zile/luna, cu 2 linguri luate dimineata, pe nemancate)
- ulcer gastric şi duodenal
- tratarea tulburarilor de stomac si intestine
- eliminarea parazitilor intestinali
- un bun stimulator al sistemului nervos
- afectiuni hepatice
- psoriazis
- diaree
- constipatii si teniazie( teniaza apare in urma consumului de carne infestata cu parazit, carne ce nu a fost suficient de bine preparata termic)
- anemii; artroze; astenie; reumatism;
- stări precanceroase
- întârzieri de creştere
- tulburări neurovegetative
- disfuncţii endocrine
- in dieta persoanelor cu activitati intelectuale si fizice intense
- caderea parului( sub forma de picaturi care se aplica la radacina parului, se maseaza, se asteapta 10- 15 minute dupa care se spala cu un sampon din plante, de doua ori pe saptamana, timp de trei luni)
- tulburări de menopauza şi alte afecțiuni.
- acţiune tonifiantă( masarea zonelor afectate de varice sau circulaţie periferică neadecvată.
Ingrediente
- 100% ulei natural de nucă presat la rece din miez de nucă uscată natural, netratat termic, foarte bogat în vitamina A, B1, B3, B5, B6, C, D, E, K, precum şi minerale: cupru, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, fier, acizi graşi, omega 3 şi omega 6. Acizi graşi polinesaturaţi totali 63,3g, din care: acid linoleic (omega 6) -52,9 g şi acid alfa-linoleic 10,4g.
Mod de administrare
- Poate fi adăugat în toate tipurile de mâncare, cu condiţia respectării câtorva reguli: depozitarea în locuri răcoroase şi întunecate, iar după deschidere păstrarea lui exclusiv în aparatele frigorifice. Nu trebuie supus temperaturilor ridicate, nu se prăjeşte şi nu se fierbe. Se adaugă în preparate reci sau după ce preparatele sunt luate de pe foc.