CEAI CASTRAVETE AMAR 50 GR

03818
490 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDorel Plant Cod bare6425925002214
CEAI CASTRAVETE AMAR 50 GR, Dorel Plant (6425925002214)

CONTRIBUIE LA:

Castravetele-amar conține vitaminele B1, B6, B9, B12, C, E, K sau A și minerale precum calciul, potasiul, sodiul și fierul. Este o sursă excelentă de magneziu, mangan, fibre dietetice, acid folic, zinc și fosfor. De asemenea, conține betacaroten, fier și potasiu. Această legumă, mai este cunoscută și sub denumirea de insulină vegetală, pentru că, ea are în compoziție aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanța care se administrează persoanelor care suferă de diabet. Acțiune hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, reminalizantă, vitaminizantă, antibiotică, antivirală, stimulantă pentru sistemul imunitar, antiparazitară. Utilizat în mod tradițional și în tratarea stărilor de iritare și de inflamare a organismului, Castravetele-amar are certe proprietăți calmante și antiinflamatorii și merită introdus în dietele de detoxifiere a organismului.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

Se pun 3-4 rondele de fructe (1 linguriță) în 250 ml apă clocotită, se lasă la infuzat 15 minute, se strecoară și se bea. Se beau 3 căni de ceai pe zi, dimineața, la prânz și seara, după mesele principale.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII:

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, dar nici de către persoanele cu glicemie scăzută.

  • Cele mai noi
  • Populare