CEAI MUSETEL 20DZ

02883
350 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDorel Plant Cod bare6425925001927
CEAI MUSETEL 20DZ, Dorel Plant (6425925001927)

CONTRIBUIE LA:

Intern: protejarea mucoasei gastrice, reducerea spasmelor intestinale, îmbunătăţirea digestiei, funcţionarea normală a aparatului respirator şi urinar.

Extern: eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavităţii bucale, faringelui şi ochilor, eliminarea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale, mucoasei anale şi vaginale, favorizarea regenerării pielii şi întreţinerea tenului, menţinerea sănătăţii părului, menţinerea sănătăţii sinusurilor.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

Intern: Peste 1-2 plicuri se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat. A se consuma 3 cești pe zi.

Extern: pentru eliminarea disconfortului care la nivelul cavității bucale și faringelui se fac spălături bucale sau gargară cu infuzia de plantă. Pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul ochilor se aplică pe pleoape comprese cu infuzia de plantă. Pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale și mucoasei anale se aplică sub formă de spălături locale sau băi de șezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia de plantă. Pentru eliminare diconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spălături locale cu infuzia de plantă. Pentru favorizarea regenerării pielii se fac spălături locale sau badijonări sau cu infuzia de plantă. 5-6 plicuri la 1 litru de apă.

PRECAUŢII ŞI CONTRAINDICAŢII:

Poate produce fotosensibilizare şi dermatite de contact. Contraindicat în caz de alergie la mușețel.

  • Cele mai noi
  • Populare