Cârnați vegetali italienesti tip Salsiccia 200g
- Recenzii
- Rețete vegane de la Verdino
Nici o postare găsită
INGREDIENTE:
Apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, 17% proteină de mazăre, agent de îngroșare: metilceluloză, fibră de mazăre, amidon modificat, aromă, condimente, sare, pudră de sfeclă roșie, extract de condimente, extract de ceai, extract de paprika, aromă de fum, antioxidant: acid ascorbic; conservant: sorbat de potasiu; membrană artificială comestibilă: stabilizatori (alginat de sodiu, clorură de calciu).
Poate conține urme de: soia, gluten, țelină, muștar, fructe cu coajă lemnoasă.
Recomandare de preparare: decongelați produsul înainte de preparare, poate fi decongelat în cuptorul cu microunde folosind programul de decongelare timp de 3 minute.
Se încălzește tigaia (sau grillul) mediu-tare, se unge cu puțin ulei, apoi se prăjesc aproximativ 7-8 minute până când cârnații sunt frumos rumeniți. Produsul se consideră gătit când temperatura interioară atinge 73°C).
Mențiune: Alginatul din membrana acestui cârnat este extras dintr-o algă marină. Este posibil ca la temperaturile înalte să se umfle și să pocnească pe cârnat. Menționăm că este o reacție firească a membranei din alginat la temperaturi ridicate și nu influențează gustul ori calitatea produsului.
Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
- Valoare energetică: 1227 kJ / 272 kcal
- Grăsimi: 23,1 g - din care acizi grași saturați: 2,5 g
- Glucide: 4,2 g - din care zaharuri: 0,5 g
- Proteine: 11,7 g
- Fibre: 4,6 g
- Sare: 2 g
Produs ambalat în atmosferă protectoare.
A se păstra la temperaturi cuprinse între +2°și +6°C. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 48 de ore. Poate fi congelat. A se congela în ziua cumpărării și a se consuma în termen de o lună. După decongelare (la frigider), a se consuma în maxim 48 de ore. A nu se recongela.
Recomandare rețetă Risotto cu cârnați vegetali Salsiccia, roșii uscate și măsline