Rețete vegane cu gust, dar fără vină, de la Verdino

15/09/2022

De azi, Verdino poate înlocui complet carnea din meniul tău. Cu VERDINO, puțin talent și o fărâmă de timp poți prepara meniuri apetisante și aspectuoase. Te inspirăm mai jos doar cu câteva dintre ele.

04/10/2022

Ardei umpluți cu tocată vegetală

Mergi la sigur cu o rețetă care nu dă greș niciodată! Umple ardeii cu toată bunătatea plantelor – adică tocata noastră apetisantă și savuroasă - și bucură-te de nostalgia acestui preparat.  Timp de preparare: 1h 10 min   Dificultate: mediu   Porții: 4 porții Ingrediente: 200g tocată Verdino 1 ceapă 60 g orez 6...

15/09/2022

Fasole cu cârnăciori vegetali Breakfast

Nu e nevoie să renunți la gusturile tradiționale ca să îmbrățișezi dieta plant-based. Trebuie doar să încerci cârnăciorii vegetali breakfast!  Timp de preparare: 15 min  Dificultate: ușoară   Porții: 4 Porții Ingrediente: Cârnăciori breakfast vegetali Verdino - 400 g Fasole la conservă - 400 g Roșii uscate - 100 g...

15/09/2022

Risotto cu cârnați vegetali Salsiccia, roșii uscate și măsline

Risotto-ul cu cârnăciori Salsiccia, roșii uscate și ciuperci, creat de Chef Adrian Tihulcă, e o rețetă care nu trebuie să lipsească din repertoriul niciunui iubitor de plant-based!  Timp de preparare: 40 min   Dificultate: medie   Porții: 4 Porții Ingrediente: Cârnăciori Salsiccia vegetali Verdino - 400 g Orez - 250...

15/09/2022

Hot dog cu cârnați vegetali nemțești tip Bratwurst și ceapă caramelizată

Un triunghi amoros care nu se lasă cu dramă: Bratwurst și bacon plant-based cu ceapă caramelizată.  Timp de preparare: 20 min   Dificultate: ușoară   Porții: 4 Porții Ingrediente: Chifle pentru hot dog - 4 buc Cârnați Bratwurst vegetali Verdino - 4 buc Pătrunjel - 1 legătură Feta vegetală Verdino - 100 g Ceapă...

15/09/2022

Kebab cu mititei vegetali, salată fatoush și sos de iaurt

Reinventăm micii plant-based într-o rețetă savuroasă și plină de culoare: kebab plant-based & salată fattoush  Timp de preparare: 20 min   Dificultate: ușoară   Porții: 4 Porții Ingrediente: Mici picanți Verdino - 4 buc (800 g) Bețe de frigărui - 16 buc Salata crocantă: Mix de salată - 150 g Castraveți fabio -...

15/09/2022

Tacos cu cârnați vegetali Merguez, guacamole și chimichurri

Taco Tuesday? Taco any day! Plant-based și condimentați, cârnăciorii noștri Merguez merg la fix în această rețetă.  Timp de preparare: 15 min   Dificultate: ușoară   Porții: 4 Porții Ingrediente: Foi de tortilla -350 g (12 bucăți) Cârnați vegetali Merguez Verdino – 12 buc. Piure de avocado: Avocado - 400 g (2 buc)...

15/09/2022

Risotto de linte verde cu cârnați vegetali de casă

O rețetă ușoară și reinterpretată în stil plant-based: un risotto cremos cu cârnăciori vegetali de casă.  Timp de preparare: 50 min   Dificultate: medie   Porții: 4 Porții Ingrediente: Linte verde - 250 g Morcov tocat mărunt - 50 g Ceapă roșie tocată mărunt - 50 g Bacon vegetal Verdino - 50 g Apă sau supă de...