Faina de Migdale 100g
- Recenzii
Nici o postare găsită
Făina albă de migdale are o aromă ușoară de nucă în produsele de patiserie. De asemenea, are un conținut ridicat de fibre și proteine vegetale.
Beneficii:
- Făina de migdale are aceleaşi proprietăţi ca şi sâmburii şi anume: constituie o sursă naturală de fibre şi proteine, conţine vitamina A, B şi E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc) şi acizi graşi omega 3.
- Făina de migdale este o alternativă excelentă pentru făina albă de grâu, dând rezultate minunate atunci când este folosită la prepararea produselor de patiserie. Aceasta este ideală pentru a îngroşa sosurile şi supele. Totodată, făina de migdale este un ingredient ideal la prepararea celebrului desert franțuzesc - macarons, la prepararea clătitelor, torturilor și prăjiturilor.
- Datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi este ideală pentru persoanele care urmăresc o dietă cu nivel redus de carbohidraţi.
Compozitie:
Făină de Migdale dulci 50-55% grăsime.
Declarație nutrițională/100g:
Valoare energetică: | 575 kcal |
Grăsimi: | 49,4 g |
Carbohidrați: | 21,6 |
Proteine: | 21,2 g |
Fibre: | 12,2 g |
Mod de consum:
Făina de migdale poate înlocui cu succes faina clasică în rețete de brioșe, biscuiți, și alte prăjituri, dar și în aluaturi de plăcintă sau tarte. În schimb, aceasta nu poate fi folosită pentru prepararea pâinii sau a cozonacului.