Reinventăm micii plant-based într-o rețetă savuroasă și plină de culoare: kebab plant-based & salată fattoush
Timp de preparare: 20 min Dificultate: ușoară Porții: 4 Porții
Sos de iaurt:1.Într-un bol amestecăm iaurtul cu restul ingredientelor și punem deoparte la rece până în momentul servirii.
2.Punem o tigaie grill la foc mediu și înfigem mititeii pe câte un băț de frigăruie și îi frigem pe fiecare parte câte 4 minute, apoi îi scoatem pe o farfurie și îi păstrăm la cald până preparăm și salata.
Salată fattoush:3.Într-un bol separat amestecăm ingredientele pentru dressing până capătă o consistență cremoasă peste dressing, adăugăm toate ingredientele pentru salată și amestecăm ușor, ca dressingul să acopere toată salata.
4.Montăm mititeii pe o farfurie cu salată în mijloc și servim cu sos de iaurt cu mentă.
Reteta propusa de producatorul Verdino.