SPIRULINA CU EXTRACT TOTAL CATINA 40CPR

01219
2200 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 2 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Spirulină cu extract total de cătină - optimizează funcţiile organismului

ProducătorHofigal Cod bare5944723005322
  • Recenzii
SPIRULINA CU EXTRACT TOTAL CATINA 40CPR, Hofigal (5944723005322)

Ingrediente/comprimat: 500 mg biomasă Spirulină (Spirulina platensis), 354 mg extract uscat de Cătină (Hippophae rhamnoides), hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu și amidon.

Spirulină cu extract total de cătină - supliment alimentar, care intervine în reglarea şi echilibrarea funcţiilor metabolice şi imunologice ale organismului, este recomandat pentru completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate (diete cu carenţe de proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi ori prin aport exagerat de lipide şi glucide); pentru suplimentarea nutriţională în profesii cu efort fizic şi intelectual intens, persoane supuse unui efort fizic susţinut, profesii în medii toxice, în perioada adolescenţei, la persoane de vârsta a treia sau în condiţii de malabsorbţie, la fumători, la persoane care consumă în exces băuturi alcoolice.

 

Datele din literatura de specialitate (în Nutra Foods, 2010) susţin că Spirulina  este o sursă bogată de proteine şi conţine o gamă largă de aminoacizi, acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, polizaharide, vitamine hidrosolubile şi liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente şi pigmenţi activi biologic (ficocianine şi aloficocianine),  autori Bob Capelli, Gerald R. Cysewski, Cyanotech Corporation, USA.

De asemenea, colectivul de cercetători condus de Subhuti Dharmananda, Ph.D. in Biology, Director The Institute for Traditional Medicine and Preventive Health Care, Inc. (ITM), Oregon, USA a arătat în lucrarea “Sea Buckthorn” că fructele de cătină sunt o reală sursă naturală polivitaminică (cea mai bogată sursă de vitamine A, E, carotenoizi, vitaminele C, P şi întreg complexul B), microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu, potasiu) şi acizi graşi esenţiali.

 

- asocierea între spirulină şi fructele de cătină contribuie la restabilirea şi echilibrarea funcţiilor metabolice ale unor ţesuturi şi organe; influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular;  

- contribuie la regenerarea celulei hepatice;

- creşte capacitatea de apărare naturală a organismului faţă de agresiunea unor contaminanţi;

- susţine sănătatea inimii, protejează vasele coronare, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi fortifică pereţii vaselor sanguine;

- susţine funcţionarea normală a tubului digestiv, protejează mucoasa gastro-intestinală, stimulează digestia;

- este un bun trofic retinian;

- efect benefic în suplimentarea nutriţională din perioadele de suprasolicitare fizică şi activităţi intelectuale intense, stres;

- stimulează lactaţia;

- controlează senzaţia de foame şi ajută la menţinerea normală a greutăţii corporale;

- asigură starea generală de bine.

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicații semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. În sarcină și perioada de alăptare, la copii până la 3 ani este necesară recomandarea specialistului.

La apariția unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

 

Instrucțiuni de utilizare:

Adulți: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de mesele principale.

Se poate administra în cure prelungite și în paralel cu mijloacele convenționale de îngrijire recomandate de specialist.

Copii peste 3 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

Persoane supuse unui efort fizic susținut:câte 2 comprimate de 4 - 5 ori pe zi înainte de mese.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

 

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici !

 

Produsul NU conține lactoză.

Te-ar putea interesa...
06963
2960 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Hofigal
Cod bare: 5944723005773
Mod prezentare: capsule
Producători: Hofigal
Cod bare: 5944723006855
06845
2600 Lei 2200 Lei
Reducere: 4,00 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Walmark
Cod bare: 8596024007115
06822
3800 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Herbagetica
Cod bare: 6425262009556
Mod prezentare: capsule
Producători: Damar General Trading
Cod bare: 5941828011951
06736
6000 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Herbagetica
Cod bare: 6425262015151
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi