Tocată vegetală fără porc 200g
- Recenzii
- Rețete vegane de la Verdino
Nici o postare găsită
INGREDIENTE:
Apă, 21% proteină de mazăre, ulei de cocos, agent de îngroșare: metilceluloză, fibră de mazăre, amidon modificat, sare alimentară neiodată, aromă, colorant: pudră de sfeclă roșie, dextroză, extract de ceai, extract de drojdie, extract de condimente, extract de ardei, antioxidant: acid ascorbic, oțet.
Poate conține urme de: gluten, soia, țelină, muștar, fructe cu coajă lemnoasă.
Recomandare de preparare: decongelați produsul înainte de preparare, poate fi decongelat în cuptorul cu microunde folosind programul de decongelare timp de 3 minute.
Se încălzește tigaia (sau grillul) la temperatură medie-înaltă. Se unge cu puțin ulei vegetal, se frige produsul aproximativ 3 minute, pe fiecare parte până când micii sunt frumos rumeniți. Produsul se consideră gătit când temperatura interioară atinge 73°C.
Atenționări: A nu se recongela după decongelare! A se consuma doar preparat termic!
Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
- Valoare energetică: 889,5 kJ / 214 kcal
- Grăsimi: 16 g - din care acizi grași saturați: 14 g
- Glucide: 6,5 g - din care zaharuri: 1,2 g
- Proteine: 11 g
- Fibre: 4,9 g
- Sare: 2 g
Produs ambalat în atmosferă protectoare.
A se păstra la temperaturi cuprinse între +2°și +6°C. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 48 de ore. Poate fi congelat. A se congela în ziua cumpărării și a se consuma în termen de o lună. După decongelare (la frigider), a se consuma în maxim 48 de ore. A nu se recongela.