Ulei din germeni de grau, 100ml
- Recenzii
Nici o postare găsită
INGREDIENTE: ulei din germeni de grâu (Triticum Vulgare Germ oil)
Se obţine prin presarea la rece din germenii bobului de grâu. Conţine un nivel ridicat de vitamine, minerale, proteine şi acizi graşi esenţiali.
Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid bethanic, acid gadoleic.
Uleiul din germeni de grau este un puternic antioxidant, luptă împotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grăbesc îmbătrânirea şi declanşează evoluţia diverselor afecţiuni.
Uleiul din germeni de grâu conţine proteine şi lecitină, consumat în mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.
Când este aplicat pe piele acesta îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi ajută la repararea celulelor distruse de razele soarelui. Promovează formarea celulelor pielii, hrăneşte şi ajută întinerirea pielii uscate, mature, reduce vergeturile, şi repară pielea deteriorată. Restructurează ţesutul conjunctiv, normalizează tonusul, utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de mărire a dimensiunilor şi fermităţii sânilor la femei, contribuind şi la combaterea hirsutismului (păr în exces la femei).
Inclus in alimentaţie sau în cure, contribuie la reglarea colesterolului, impiedică depunerea colesterolului pe pereţii arterelor. Intern acţionează ca antioxidant, hipercolesterolemiant, stimulator al circulaţiei cerebrale, imunostimulator, dermonutritiv.
Administrare: 5-10 picături /zi
Ulei din GERMENI DE GRÂU
Partea cea mai hrănitoare și bogată în substanțe nutritive din grâu, o reprezintă germenii de grâu care datorită proprietăților sale contribuie la menținerea sănătății organismului. Prin presarea la rece a germenilor de grâu se obține un ulei de culoare gălbuie, cu o consistență vâscoasă și aromă puternică. Uleiul din germeni de grâu conține: grăsimi nesaturate, fibre, fitosteroli, lecitină, proteine, vitaminele A, B1, B2, B6, D, E, F, și minerale precum calciu, fier, magneziu, potasiu și zinc. Uleiul se folosește în alimentație, însă fără a se găti și în industria cosmetică.
Proprietăți : antioxidant, cicatrizant, emolient, hidratant, întărește sistemul imunitar, încetinește procesul de îmbătrânire celulară etc.
Intern:
- ajută la menținerea rezistenței și vitalității organismului;
- se recomandă consumul în dietele de slăbire;
- fitosterolii contribuie la prevenirea hipercolesterolemiei;
- vitamina A și E, surse de antioxidanți ce previn bolile cardiovasculare, cancerul și îmbătrânirea prematură a celulelor;
- protejează mușchii, ochii, plămânii și sângele;
- întărește sistemul imunitar;
- îmbunătățește digestia;
- stimulează circulația sângelui;
- întărește sistemul nervos și îmbunătățește memoria;
- ameliorează crampele musculare;
- protejează împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător.
Extern:
- se absoarbe rapid în piele;
- previne îmbătrânirea pielii;
- vindecă rănile ușoare, cicatrizează arsurile și ulcerele cutanate;
- hidratează tenul uscat;
- previne și tratează vergeturile;
- tonifiant mamar;
- combate hirsutismul;
- îmbunătățește aspectul părului uscat, degratat, vopsit dând părului vitalitate și strălucire;