Cârnați vegetali de casă 200g
- Recenzii
- Rețete vegane de la Verdino
Nici o postare găsită
INGREDIENTE:
Apă, 13,5% texturat proteic de mazăre, ulei vegetal de floarea-soarelui, ulei de cocos, 3,3% izolat proteic de mazăre, 2,7% proteină de bob, stabilizator: metilceluloză, amidon; usturoi, amidon din cartof, sare iodată, extract vegetal cu rol de colorare: concentrat de sfeclă roșie, boia de ardei dulce; arome, condimente; conservant: sorbat de potasiu; membrană artificială comestibilă: stabilizatori (alginat de sodiu, clorură de calciu).
Poate conține urme de: soia, gluten, țelină, muștar, fructe cu coajă lemnoasă.
Recomandare de preparare: decongelați produsul înainte de preparare, poate fi decongelat în cuptorul cu microunde folosind programul de decongelare timp de 3 minute.
Se încălzește tigaia (sau grillul) mediu-tare, se unge cu puțin ulei, apoi se prăjesc aproximativ 7-8 minute până când cârnații sunt frumos rumeniți. Produsul se consideră gătit când temperatura interioară atinge 73°C).
Mențiune: Alginatul din membrana acestui cârnat este extras dintr-o algă marină. Este posibil ca la temperaturile înalte să se umfle și să pocnească pe cârnat. Menționăm că este o reacție firească a membranei din alginat la temperaturi ridicate și nu influențează gustul ori calitatea produsului.
Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
- Valoare energetică: 1106 kJ / 266 kcal
- Grăsimi: 20,1 g - din care acizi grași saturați: 8,3 g
- Glucide: 5,8 g - din care zaharuri: 0,6 g
- Proteine: 15,5 g
- Fibre: 3,3 g
- Sare: 1,8 g
Produs ambalat în atmosferă protectoare.
A se păstra la temperaturi cuprinse între +2°și +6°C. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 48 de ore. Poate fi congelat. A se congela în ziua cumpărării și a se consuma în termen de o lună. După decongelare (la frigider), a se consuma în maxim 48 de ore. A nu se recongela.
Recomandare reteta Risotto de linte verde cu cârnați vegetali de casă