ULEI COCOS DEZODORIZAT 500ML

03019
2480 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 2 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorSanoVita Cod bare5941882805862
  • Recenzii
ULEI COCOS DEZODORIZAT 500ML, SanoVita (5941882805862)

Ingrediente : ulei de cocos dezodorizat.

Stiai ca poti folosi la gatit ulei de cocos dezodorizat in loc de uleiul tau obisnuit? Astfel poti avea la final un preparat cel putin la fel de gustos, dar care iti va aduce mai multe beneficii pentru sanatate! Daca vrei sa stii ce proprietati are uleiul de cocos pentru gatit si cum te ajuta pentru a-ti mentine un corp sanatos, te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi alaturi de noi.

Uleiul de cocos dezodorizat - beneficii pentru sanatate

Uleiul de cocos dezodorizat nu contine la fel de multi acizi grasi cu catena medie, dar aduce, prin proprietatile sale, numeroase beneficii pentru sanatate, date de proprietatile sale antimicrobiene, antibacteriene si antifungice. Despre aceste beneficii vom discuta pe larg in randurile urmatoare, astfel incat sa intelegi de ce este bine sa incluzi uleiul de cocos in alimentatia ta si in ritualurile tale pentru frumusete.

Diferenta intre uleiul de cocos ecologic si cel rafinat este data in principal de miros: uleiul rafinat isi pierde o mare parte din parfumul specific, in timp ce uleiul de cocos virgin are un parfum de cocos usor de sesizat, dar care nu este agreat de toti consumatorii. Acesta este motivul pentru care noi, la Sano Vita, am decis sa ti le oferim pe amandoua.

Uleiul de cocos dezodorizat te ajuta sa iti imbunatatesti functiile cerebrale

Nu o spunem noi, o spun specialistii care au studiat acest fenomen. Cercetatorii canadieni au facut un studiu in care au avut ca subiecti pacienti suferind de boala Alzheimer si au constatat ca folosirea in alimentatie a uleiului de cocos in mod constant la aceste persoane a dus la reducerea  tulburarilor cognitive.

Uleiul de cocos dezodorizat iti scade nivelul colesterolului

Uleiul de cocos contine acid lauric, iar consumul sau regulat te va ajuta sa iti mentii colesterolul in limitele normale si chiar sa il scazi.

Uleiul de cocos dezodorizat este bun pentru igiena dentara

Uleiul de cocos dezodorizat are proprietati antibacteriene, fiind potrivit a fi folosit in igiena dentara. Neavand miros, el se va putea folosi in acelasi mod in care folosesti apa de gura: ia o inghititura si plimb-o prin gura un minut sau doua, dupa care scuip-o. Vei vedea ca, in timp, dinti și gingiile tale vor fi mai curate, iar riscul de formare a placii dentare va fi semnificativ diminuat. Curand, vei face vizite la dentist numai pentru controale de rutina, nu si pentru probleme mai grave.

Uleiul de cocos dezodorizat este benefic pentru oasele tale

Compozitia de vitamine a uleiului de cocos si capacitatea sa de a sprijini absorbtia vitaminei D (despre care vom discuta si la beneficiile pentru frumusete) si a calciului, il fac un aliment cu beneficii pentru sanatatea sistemului osos.

Uleiul de cocos dezodorizat te ajuta sa iti cresti imunitatea

Uleiul de cocos contine, ca si laptele matern, acid lauric. Cu acest ajutor important, el sprijina lupta impotriva bacteriilor, iti intareste organismul si iti creste imunitatea.

Uleiul de cocos dezodorizat sustine sanatatea inimii

Tot gratie acidului lauric din compozitie, uleiul de cocos te ajuta sa iti mentii flexibilitatea vaselor mari de sange, sa intaresti peretii arteriali si sa iti normalizezi tensiunea arteriala, pastrandu-ti astfel inima mai sanatoasa.

Uleiul de cocos dezodorizat te ajuta sa ai o digestie mai buna

Pentru o digestie mai buna uleiul de cocos poate fi solutia ideala: ajuta la intensificarea miscarilor peristaltice, creste rata metabolica si intensifica arderile. Chiar si in cazul in care esti la dieta, inlocuirea uleiului obisnuit cu ulei de cocos poate sa duca la rezultate mai bune, datorita compozitiei acizilor grasi saturati care se transforma in energie in clipa in care sunt ingerati, fara a se depozita sub forma de colacei pe burta, solduri si coapse.

Uleiul de cocos dezodorizat - beneficii pentru frumusetea pielii tale

Datorita proprietatilor sale antibacteriene recunoscute, uleiul de cocos intra in compozitia a numeroase retete pentru frumusete. Cu ajutorul lui se pregatesc masti antiacneice, masti hidratante si regenerante, se compun formule speciale de sapun sau loctiuni demachiante. Uleiul de cocos este potrivit nu numai pentru doamne, ci si pentru barbati. Daca ai ramas fara demachiant sau aftershave, uleiul de cocos dezodorizat te salveaza din impas: el se constituie ca un demachiant sau lotiune dupa ras absolut naturale, fara a fi combinat cu alcool. Este suficient sa il aplici cu ajutorul unei dischete pe fata si sa te bucuri de efectul sau.

Adauga cateva picaturi de ulei de cocos dezodorizat in crema ta de corp, in cea de plaja sau cea de dupa plaja si vei pastra efectele acestora, adaugandu-le un plus de hidratare. In plus, pielea ta nu se va usca excesiv, lucru care se intampla frecvent in perioadele in care ea este expusa la soare sau agresata de folosirea lamei de ras.

Daca amesteci ulei de cocos dezodorizat cu putina apa si zat de cafea, malai, fulgi de cocos sau de ovaz, vei obtine un scrub natural care te va ajuta sa elimini stratul superficial de celule moarte, sa diminuezi aspectul de coaja de portocla al pielii afectate de celulita si sa ai o piele mai neteda, cu un aspect mai sanatos.

Uleiul de cocos pentru gatit: perfect in bucataria ta

Spre deosebire de uleiurile tale alimentare obisnuite, uleiul de cocos dezodorizat este perfect pentru gatit retetele tale culinare, intrucat, tratat in conditii de temperatura crescuta, el nu isi pierde calitatile nutritive. Il poti folosi la fel de bine ca atare, combinandu-l in smoothiuri delicioase, dar si in prajituri coapte in cuptor sau in preparate complexe si chiar si la prajit. Faptul ca nu are nici un fel de miros il face cu atat mai potrivit, in special pentru cei care nu isi doresc sa simta mirosul de cocos, dar doresc sa se bucure de beneficiile sale. Pastreaza uleiul de cocos pentru gatit la loc uscat si racoros si tine-l la cald numai cu putin timp inainte de folosire, pentru a avea consistenta potrivita. Daca uleiul tau de cocos dezodorizat se intareste, nu trebuie sa te sperii, el nu s-a alterat. De fapt, aceasta este o caracteristica obisnuita a uleiului de cocos: la temperaturi de sub 20-22 degrade, acesta capata o consistenta mai solida, dar devine lichid in prezenta caldurii intr-un timp foarte scurt.

Smoothieuri cu ulei de cocos dezodorizat

Spre deosebire de sucurile de fructe si legume obisnuite, care se obtin prin stoarcerea pulpei ingredientelor pana cand se obtine zeama acestora, smoothiurile se pregatesc folosind blenderul. In el se mixeaza pulpa care contine o mare concentratie de nutrienti si, din acest motiv, un smoothie nu va reprezenta doar o bautura racoritoare, ci o adevarata gustare.

Totusi, sunt multe situatii in care pulpa legumelor sau fructelor nu contine suficient de multa apa si la ea trebuie sa adaugi un element lichid, care sa dea atat aspectul specific, dar si sa ajute la intrepatrunderea gusturilor si sa faca preparatul tau mai usor si placut de consumat. Elementul lichid poate fi constituit de apa sau lapte vegetal, dar daca vrei sa sporesti calitatile nutritive ale acestora, pune si cateva picaturi de ulei de cocos pentru gatit. Nu va schimba aroma sau gustul, in schimba va transforma smoothieul tau intr-o adevarata bomba de nergie de care ai deseori atat de mare nevoie, in conditiile vietii agitate si stresante pe care o traiesti.

Retete dulci cu ulei de cocos pentru gatit

De la checuri aromate, la fursecuri fragede sau cozonaci pufosi, o mare varietate de retete dulci folosesc uleiul intre ingrediente. In locul uleiului tau obisnuit sau al untului, incearca sa folosesti uleiul de cocos pentru gatit, special dezodorizat si nu vei regreta. Folosirea uleiului de cocos in bucatarie iti aduce numeroase beneficii pentru sanatate: nu contine colesterol, ajuta la digestie, te apara de boli cardiovasculare si te sustine in intarirea sistemului imunitar. Nu trebuie sa te temi, cu uleiul de cocos dezodorizat preparatele tale nu vor capata o aroma de cocos. Daca esti insa printre amatorii de cocos si vrei sa gatesti un desert la care se preteaza folosirea sa, poti sa apelezi si la uleiul de cocos extravirgin.

Ulei de cocos dezodorizat pentru preparate prajite

Aas cum spuneam anterior, datorita faptului ca nu isi pierde proprietatile nutritive la temperaturi inalte, uleiul de cocos dezodorizat este ideal pentru preparatele tale prajite. In cazul in care nu vrei sa prajesti, ci sa coci in cuptor un preparat, pulverizand ulei de cocos pentru gatit deasupra acestuia il vei ajuta sa capete o culoare mai frumoasa si sa devina mult mai apetisant.

Indiferent ca vrei sa calesti o ceapa, sa rumenesti cativa cartofi sau sa tragi la tigaie cateva legume, uleiul de cocos reprezinta o alegere perfecta pentru fiecare situatie. Preparatele tale vor deveni usor crocante la exterior, dar interiorul va ramane pufos.

Gustari / mic dejun cu ulei de cocos pentru gatit

Batoane de cereale, granola facuta in casa, fulgi de cereale intergale cu lapte vegetal - toate acestea sunt combinatii foarte potrivite pentru uleiul de cocos dezodorizat. Nu trebuie sa adaugi o cantitate foarte mare, dimpotriva, numai cateva picaturi vor lega mai bine ingredientele si le vor da o consistenta mai placuta. Pregateste un mic dejun hranitor cu ajutorul uleiului de cocos dezodorizat, o gustare pentru musafirii tai, un pachetel pentru job sau de pus in ghiozdanul copilului si vei imbina in mod fericit placerea gustului cu beneficiile pentru sanatate.


Te-ar putea interesa...
Mod prezentare: lichide
Producători: Herbal Sana
Cod bare: 5999561562148
Producători: Solaris Plant
Cod bare: 5941828024371
Mod prezentare: lichide
Producători: Solaris Plant
Cod bare: 5941828007480
Mod prezentare: lichide
Producători: Herbal Sana
Cod bare: 5999561561103
06665
1280 Lei
Producători: Solaris Plant
Cod bare: 5941828010091
06663
1700 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Herbal Sana
Cod bare: 5999561567075
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi