Cartofi cu Ciuperci și Salam la Cuptor

10/01/2021
Ingrediente:

• 220 g salam afumat AIVIA
• 1 kg cartofi
• 1 conservă de ciuperci
• 1 ceapă
• verdeață
• 2 linguri ulei
• sare

Mod de preparare:

Curățăm cartofii și îi tăiem cubulețe. Punem ciupercile peste ceapa călită ușor în ulei. Adăugăm ciupercile tăiate felii, apoi cartofii cubulețe. Adăugăm puțină apă și lăsăm la fiert până dau cartofii în clocot. Între timp, punem salamul AIVIA la prăjit. Când cartofii sunt aproape gata, transferăm totul într-o tavă la cuptor, ce a fost în prealabil unsă cu puțin ulei. Adăugăm salamul prăjit și dăm la cuptor până capătă o crustă frumoasă, aprox. 20-30 de min la foc mic spre mediu. La sfârșit se poate adăuga puțină verdeață tăiată marunt.

Poftă bună!