Wrap Vegan

10/01/2021
Ingrediente: 
Pentru sos

• 2oo grame caju înmuiat 
• 100 ml lapte vegetal
• ½ legatură pătrunjel
• zeamă de la o jumătate de lămâie
• sare si piper după gust
• usturoi opțional

Pentru wrap

• 2 lipii
• ½ șuncă vegană chili AIVIA
• ½ castravete
• 6 roșii cherry
• salată verde
• 1 ceapă rosie

Mod de preparare:

Pentru sos amestecăm într-un blender toate ingredientele până când devin o pastă cremoasă, de consistența unei smântâni. 
Șunca vegană chili AIVIA se feliază și se rumenește ușor în tigaie. 
Pe lipiile întinse se adaugă în straturi șunca vegană chili, salata verde, castraveții, ceapa și roșiile felii.
La sfârșit se adaugă sosul și se rulează wrap-ul.

Sfat : Folosiți cantități mici astfel încât să puteți rula wrap-ul fără probleme.

Poftă Bună!